Huur een boot of zeilschip in Spanje

Als je op vakantie bent in Spanje kan je op allerlei verschillende plaatsen in Spanje een boot huren.

Het huren van bijvoorbeeld een zeilschip is weer ideaal voor bedrijven. Dit is uitstekend geschikt voor teambuilding, bestaande uit minimaal 20 tot 80 personen. Dit zeilschip zal zorgen voor een fantastische en onvergetelijke dag op zee aan de Costa Brava in Spanje, waarover nog lang nagepraat zal worden. Dit zeilschip is eventueel ook te huur op andere locaties in Spanje. Dit evenement kunnen wij aanbieden inclusief eten en drinken.

Ontspannen op een gehuurde boot

Zo zijn er verschillende motorboten te huur. Visboten voor een tocht langs de mooie Costa’s om te genieten van een heerlijke dag vissen op zee! Speedboten zoals in Miami Vice, zodat je met grote snelheid langs de Spaanse Costa’s vaart. Voor iedere wens, kunnen wij jou een geschikte boot aanbieden. Op een van deze boten zal je genieten van een onvergetelijke dag of dagen op zee!!

Combineer uw boottrip met andere evenementen

Naast een boot reis, kun je met Break-A-Way Events ook diverse andere evenementen beleven. Zo kunnen wij je het mountainbiken en duiken adviseren, maar ook een voetbalwedstrijd in de Primera Division bijwonen is zeker de moeite waard

Je vaart naar een willekeurige bestemming en wij vangen je daar op en begeleiden je naar het volgende evenement en maken er een topdag van!
informatie evenementen aanvragen brochures evenementen bekijken inschrijven nieuwsbrief evenementen
 
 
team.jpg