Duikenvakanties in de prachtige zee rondom Spanje

De Costa`s van Spanje staan bekend om de vele schitterende duikplekken. In de transparante Middellandse Zee ligt op de zeebodem een schitterende onderwaterwereld verborgen.

Over het algemeen is voor het duiken geen speciale apparatuur vereist aangezien er meestal voldoende licht is tot op een redelijke diepte. Daarnaast is de temperatuur aangenaam te noemen in de Middellandse Zee en is een speciaal duikerpak niet nodig.

Wat kun je verwachten van een duikvakantie in 'onderwater Spanje'?

De meest voorkomende soorten vissen in de Middellandse Zee zijn: barracuda's, bonito, zeebrasem, tandbaars, kongeraal, murene, octopussen, kreeften, maanvis en zelfs roggen zijn niet ongewoon. Ook zijn er natuurlijk anemonen, sponsen, koralen en krabbetjes.

Je kunt als beginner of als gevorderde bij ons terecht. Voor beginners is er eerst een uitleg op het land en in het zwembad voordat de diepe wateren bedwongen worden. Een duikvakantie is ook te combineren met een dagje parapenten, mountainbiken, kitesurfen, raften of een ander evenement.

Waar organiseren wij duikvakanties?

Je kunt bij ons duiken aan de Costa Brava (o.a. Medeseilanden, Calella rif en Tamariu rif), Costa Blanca (o.a. La Llosa, Punta de Garbí, El Cristo en Olifanten grot) en de Costa del Sol (o.a. Almuñecar Gibraltar, Punta Carchuna en Canuelo etc). Wij hopen je snel te kunnen verwelkomen onder water.

informatie evenementen aanvragen brochures evenementen bekijken inschrijven nieuwsbrief evenementen
 
 
team.jpg