Fietsvakanties in Spanje

Spanje als zon-bestemming was al langer bekend bij iedereen, Spanje als fietsbestemming is nog in ontwikkeling. De laatste jaren komt daar steeds meer verandering in en zijn er steeds meer fietsroutes bij gekomen. Omdat het een groot land is zullen weinig routes elkaar overlappen.

Fietsvakanties en fietsroutes in overvloed

De door Break-A-Way Events aangeleverde fietsvakanties bieden een mooie combinatie van landschappelijk schoon, natuur en cultuur, goede accommodaties en leuke restaurants en wandelingen.

Wat dacht je van een fietsvakantie in het mooie Andalusia? Ervaar de Moorse invloeden in de typische Spaanse dorpjes of bezoek eens het Alhambra in Granada. Een fietsvakantie dwars door het Siërra Nevada gebergte en eindigend in het schitterende natuurgebied Alpujarra. Laat ons weten welk 'niveau' fietser je bent en wij passen het fiets- of mountainbike-programma op jouw niveau aan.

Combineer jouw fietsvakantie met andere evenementen

Wij bieden je ook erg mooie fietsvakanties aan in Noord- en Midden Spanje. Ook in deze gebieden is een fietsvakantie mogelijk. Van schilderachtige vissersdorpjes tot ruig vulkanische landschappen.

Een fietsvakantie door Cataluña in Noord Spanje is ideaal te combineren met onze stedentrip naar het geweldige Barcelona, canyoning of een dag hydrospeed.

Is fietsen jouw passie? Dan zijn wij degene die jouw vakantie onvergetelijk gaan maken!
informatie evenementen aanvragen brochures evenementen bekijken inschrijven nieuwsbrief evenementen
 
 
team.jpg