Golfen aan de Costa Blanca en de Costa del Sol in Spanje

De echte liefhebbers van het golfen kunnen, mede dankzij het zonnige en gematigde klimaat van de Costa Blanca en Costa del Sol, in Spanje uitstekend terecht. Er is slechts één ding waar men in Spanje even vaak van kan genieten als van de zon, namelijk golfen op de vele mooie golfbanen.

Van “wintergreens” heeft men in Spanje nog nooit gehoord want met 300 dagen zon per jaar en de vele golfbanen is Spanje een waar golfparadijs voor zowel een beginner als voor de gevorderde golfspeler.

Compleet verzorgde golfreizen

Met een gemiddelde temperatuur van rond de 18 graden in de wintermaanden, in het mogelijk om in het Zuiden van Spanje in korte mouwen te golfen. Mede door dit klimaat is Spanje voorloper op het gebied van golf en treft men alle soorten golfbanen aan.

Of het nu gaat om een gecompliceerde golfbaan of een waterrijke, een baan omzoomd met palmbomen of een golfbaan in bosrijk gebied, in Spanje vindt men alles wat men op golfgebied kan wensen.

Gecombineerde evenementen

Wij organiseren golfreizen naar de diverse Costa's bestaande uit een vlucht, vervoer, verblijf, greenfees, golflessen en eventueel een golfset. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid het golfen met diverse andere evenementen te combineren zoals hiking, een motortocht, parapenten of een ander evenement.
Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en maak van een golfreis een onvergetelijke reis.

informatie evenementen aanvragen brochures evenementen bekijken inschrijven nieuwsbrief evenementen
 
 
team.jpg