Motorreizen door Spanje een ware belevenis

Spanje is een motorland bij uitstek. Zo wordt er steeds meer motor gereden door de Spanjaarden. De populariteit van het motorrijden in Spanje is eenvoudig te verklaren. Zowel het klimaat, de omgeving als het wegennet maken het zeer aantrekkelijk om allerlei verschillende tourtochten op de motor te maken in Spanje.

De afgelopen jaren is er namelijk veel geld geïnvesteerd in het prachtige wegennet in Spanje. Het ene moment denk je op een circuit te zijn aanbeland (strak asfalt met mooie betrouwbare bochten) even later kronkel je langs een afgrond met de witte bergdorpjes beneden je.

Compleet verzorgde motorreizen in Alicante en Andalusia

Break-A-Way Events wil de prachtige kilometers, het Spaanse klimaat en Spaanse leven graag delen met de motorfanaten uit Nederland. Wij laten je graag kennis maken met en plezier beleven aan motorrijden door het mooie oosten (Alicante) en zuiden van Spanje (Andalusia).
Het programma bevat reizen naar en in natuurgebieden, exotische dorpen en het bezichtigen van diverse historische steden waaronder Granada, Sevilla, Córdoba en Málaga. Desgewenst kan je tussentijds de motorreis ook nog kiezen voor een ander evenement ter plaatse zoals  parapenten, mountainbiken, een voetbalwedstrijd of een ander evenement, alles is mogelijk.

Wij verzorgen complete motorreizen in Spanje, dus ook in Noord Spanje. Tourtochten op de motor zijn inclusief motorhuur, kleding, overnachtingen en vervoer van en naar het vliegveld (tenzij anders aangegeven). Wil je alleen een motor huren en er zelf op uit, ook dat kan bij ons!!.

informatie evenementen aanvragen brochures evenementen bekijken inschrijven nieuwsbrief evenementen
 
 
team.jpg