Parapenten in zonovergoten Spanje

Parapenten, ook wel schermvliegen of paragliding genoemd, komt van het parachutespringen. In tegenstelling tot een parachute, die er voor zorgt dat de val afgeremd wordt, gaat het er bij parapenten juist om zolang mogelijk in de lucht te blijven.

Paragliding is de meest eenvoudige en natuurlijke vorm van vliegen. De bontgekleurde schermen die bij paragliding gebruikt worden, zijn sierlijke vleugels die langzaam en geruisloos door de lucht zweven.

AndalusiŽ is de place to be

Andalusia (het zuiden van Spanje) is ťťn van de bekendste gebieden binnen Europa waar men kan Parapenten. Door de uitstekende weersomstandigheden, maakt dit gebied het mogelijk om deze sport bijna het gehele jaar door te beoefenen. Van rustige korte vluchten tot lange afstandsvluchten van meer dan 3.000 meter hoogte.

Combineer evenementen want dat maakt ons uniek

In geval van slecht weer, zullen onze gidsen alternatieve plannen en/of activiteiten bedenken, die overeengekomen met de gewenste activiteiten. Een dagje duiken, canyoning, windsurfen of kitesurfen behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden, jij zegt het maar, wij regelen het.

Kom en ontdek het mooie Spanje vanuit de lucht en maak jouw vakantie onvergetelijk!


informatie evenementen aanvragen brochures evenementen bekijken inschrijven nieuwsbrief evenementen
 
 
team.jpg