Raften voor de ware liefhebbers

Men geniet van de natuur en van de spanning van het wilde water. Je zit meestal met vier tot acht man in de boot. Iedereen heeft net als bij het kayakken een wetsuit, een zwemvest, een helm en een peddel.

Achter in de boot zit de gids die de rivier kent en de boot bestuurt. De rest van de mensen zitten verdeeld op beide zijden van de boot en vormen 'de motor' van het raft. Op commando van de gids peddelt iedereen voor- of achterwaarts en in een bepaald tempo. Als iedereen goed samenwerkt dan is de kans dat je omslaat erg klein, maar zo niet...

Uitstekende begeleiding tijdens het raften

Je krijgt een uitgebreide veiligheidsinstructie en vervolgens vaar je met een groep onder begeleiding van een gids door het water met verschillende stroomversnellingen. De tochten variŽren in lengte van anderhalf uur tot een hele dag en zijn uiteraard inclusief alle benodigde materialen (wetsuit, helm, reddingsvest, roeispaan).

Raften van april tot september in Zuid-Spanje

Bovengenoemde activiteiten vinden voornamelijk plaats in Zuid-Spanje (Granada en/of Malaga). Ook kan men terecht in het binnenland van Murcia. Voor bovengenoemde activiteiten is een aanzienlijke hoeveelheid water vereist. Het seizoen loopt daardoor van eind april t/m half september. Raften, of hydrospeed? Voor welke variant je ook kiest om het water te bedwingen, spektakel is gegarandeerd!
Een dag raften en dit vervolgens combineren met een voetbalwedstrijd, parapenten, golfen of een dagje zon op het strand, het is aan jou!!!
informatie evenementen aanvragen brochures evenementen bekijken inschrijven nieuwsbrief evenementen
 
 
team.jpg