Segway hét nieuwe vervoermiddel

Deze manier van verplaatsen is een moderne, makkelijke en vooral leuke manier. Je komt op dezelfde plekken als voetgangers maar dan door te leunen in plaats van te lopen. Voor degene die denkt dat het niet gemakkelijk is, laat je verrassen door dit eenvoudig te bedienen vervoermiddel.

Diverse Segway tours mogelijk

Een actieve Segwaytour begint met een korte training met uitleg over dit futuristische voertuig. Daarna balanceer je zo door de straten en parken van bijvoorbeeld Barcelona, Madrid of Málaga. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een citytour of uit een off-road tour, waar je rijdt door het mooie natuurgebied van Spanje.

Rijdend kan je genieten van de prachtige flora en fauna, duinen, stranden, meren en/of andere prachtige bezienswaardigheden.

Ondanks de inspanning van het besturen van de Segway, zal je al snel ontspannen, door de geur en het geluid van de zee en de vogels. Gedurende ieder tour is er de mogelijkheid om een korte pitstop op een terras te maken waar desgewenst een drankje en een hapje genuttigd kan worden.

Combineer de Segwaytour met andere evenementen

Naast een Segway tour, kan je met Break-A-Way Events ook diverse andere evenementen beleven. Zo kunnen wij je het mountainbiken en parapenten adviseren, maar ook en voetbalwedstrijd bijwonen is zeker de moeite waard.
informatie evenementen aanvragen brochures evenementen bekijken inschrijven nieuwsbrief evenementen
 
 
team.jpg