Vissen op de Ebro in Spanje

De Ebro in Spanje en zijn monding (delta) zijn in Nederland en België vooral bekend om het vissen. De vissers komen vaak voor enkele dagen of langer op vakantie om van deze spectaculaire rivier te genieten. Vooral het vissen op meerval (catfish) maakt deze vistrip uniek, maar ook voor het zeevissen is de riviermonding uitermate geschikt.

Vissen op karpers, meerval en tonijn in Spanje

Naast het vissen op meerval in de Ebro is het sinds kort ook mogelijk te vissen in de monding van de Ebro. Hier kan men vissen op diverse tonijnsoorten zoals de blauwvin tonijn en little tunny. Exemplaren tot 400 kilo behoren tot de mogelijkheden en maken het vissen op de Ebro in Spanje tot een sensatie.

Wij verzorgen het gehele jaar door visevenementen door heel Spanje. Want ook kunt u uitstekend vissen in Midden- en Zuid Spanje. In Zuid-Spanje is de zeebodem nl. heel erg onregelmatig met vele rotsformaties. Dit is natuurlijk een écht paradijs voor het sportvissen, want hier houden heel wat grote roofvissen zich op. Dit is zonder twijfel een magneet voor heel wat vissoorten zoals de zeebrasem, tandbrasem, sama, bonito, makreel, amberjack, schorpioenvis, enz.

Van complete visuitrusting tot gecombineerde evenementen

Wij bieden de mogelijkheid om een zeer complete hengeluitrusting te huren waardoor er na aankomst direct kan worden begonnen met vissen. Tevens kan er een combinatie worden gemaakt met andere evenementen zoals duiken, een dagje golfen, canyoning of een ander evenement.

informatie evenementen aanvragen brochures evenementen bekijken inschrijven nieuwsbrief evenementen
 
 
team.jpg