Voetbalwedstrijden in de Primera Division bijwonen

De ware voetballiefhebber kan niet ontkennen dat voetbal in Spanje in de Primera Division spectaculaire beelden oplevert. De beste spelers ter wereld acteren er in de mooiste stadions van Europa.

Een wedstrijd live bekijken is daarom steeds populairder geworden onder de Nederlandse fans en daar is Break-A-Way Events in gespecialiseerd. 

Volledige verzorgde voetbalreizen naar Spanje

Voornamelijk twee clubs in Spanje trekken de aandacht van miljoenen fans over de hele wereld, Barcelona en Real Madrid. Maar ook Malaga zal zijn uiterste best doen om een stabiele subtopper te worden in de Spaanse Division. In de stadions van deze ploegen komt het ware voetbalgevoel tot leven!

Voorkom teleurstelling door op goed geluk naar Spanje te reizen, in de hoop een wedstrijd te kunnen bijwonen. Laat jouw voetbalreis door ons verzorgen. Zo ben je verzekerd van een verzorgd evenement en ben je zeker in het bezit van de kaarten.

Wordt het Camp Nou, Bernabéu of Estadio La Rosaleda?

De meeste vraag is er naar wedstrijden in Barcelona in Camp Nou of in Bernabéu in Madrid, maar andere topclubs behoren ook tot de mogelijkheden. Daarnaast kun je deze voetbalreis combineren met bijvoorbeeld een segwaytour of een ander evenement en dat maakt ons uniek.

Hoe jij de voetbalreis ook wilt beleven, wij maken het waar en zorgen voor een spectaculaire belevenis!
informatie evenementen aanvragen brochures evenementen bekijken inschrijven nieuwsbrief evenementen
 
 
team.jpg