Wandelvakanties in de Sierra Nevada in Spanje

Wandelvakanties (of hiking) in de Siėrra Nevada is een fantastische belevenis en er is een enorm aanbod aan wandeltochten. Vanaf de Siėrra Nevada heb je prachtige en ongelofelijke diversiteit aan vergezichten.

Zo is er een prachtig uitzicht op de zandvlaktes van Guadix, uiteraard de schitterende stad Granada en wat te denken van de Costa Tropical met in de verte het Afrikaans Rifgebergte.

Voor iedere wandelvakantie een verschillend aanbod

In de Siėrra Nevada zijn een aantal gemarkeerde wandelingen. Er zijn schitterende wandelingtochten die je zonder kennis van het gebied gemakkelijk kunt volgen, maar als je de hoger gelegen valleien, kloven en toppen van de Siėrra Nevada wilt bewandelen is een GPS en eventuele begeleiding onmisbaar.

Laat ons weten welk 'niveau' hiker je bent en wij passen het programma op jouw niveau aan. Een dagje canyoning, parapenten, mountainbiken of een ander evenement maakt de excursie compleet.

Wat kun je verwachten van een wandelvakantie in de Sierra Nevada?

Van een reeks charmante, tijdloze, zeer aantrekkelijke dorpjes, tot schitterende panorama's en wisselende landschappen. Daarbij is het landschap nauwelijks aangetast door de nabijheid van de drukte aan de kust.

Voor de liefhebbers van planten en dieren herbergt het gebied een interessante rijkdom en wordt het beschouwd als het belangrijkste centrum van biodiversiteit van het westelijke Middellandse Zeegebied.

informatie evenementen aanvragen brochures evenementen bekijken inschrijven nieuwsbrief evenementen
 
 
team.jpg