Windsurfen voor jong en oud in Spanje

Er zijn meerdere manieren om over het water te scheuren. Naast het al om bekende windsurfen geven jong en oud tegenwoordig vaak de voorkeur aan kitesurfen. Als men over wind- en kitesurfen in Spanje praat dan heeft men het over Tarifa (Zuid-Spanje), de beste plek voor een board met een zeil of kite.

De wind van Tarifa die ooit de Arabische invasie naar het schiereiland bracht en dezelfde wind die meer dan vijfhonderd jaar geleden de aanzet tot de ontdekking van Amerika gaf, die is nu verantwoordelijk voor de enorme toeloop van windsurfers.

Diverse windsurf locaties

Naast het zuiden, kan men zich ook goed vermaken in het noorden van Spanje. Op slechts 30 kilometer afstand ten zuiden van de Franse grens, vindt men aan de Middellandse Zee het lange zandstrand aan de baai van Rosas.

Tevens is in midden Spanje (Valencia) een minder bekende windsurf bestemming te vinden die weinig onder doet voor de eerder genoemde bestemmingen. Stranden met perfecte golven en een constante wind waar je de fijne kneepjes van deze verslavende sport onder de knie krijgt.

Combineer windsurfen met andere evenementen

Naast het wind- of kitesurfen, is het bij Break-A-Way Events ook mogelijk om andere evenementen te combineren, zoals parapenten, canyoning, moutainbiken maar ook een dagje naar een voetbalwedstrijd in de Primera Division bekijken behoort tot de mogelijkheden.
informatie evenementen aanvragen brochures evenementen bekijken inschrijven nieuwsbrief evenementen
 
 
team.jpg