Wintersport in de Sierra Nevada in Spanje

Het skigebied SiŽrra Nevada ligt in Andelusia aan de voet van Granada. Hoewel het slechts op twee uur rijden van de Costa del Sol ligt, heeft de SiŽrra Nevada de beste sneeuw van Spanje. Op deze plek vonden in 1996 de wereldkampioenschappen ski plaats.
Break-A-Way Events brengt jou naar de SiŽrra Nevada, Spanje's nummer ťťn wintersportbestemming.

Wintersportvakanties met fantastische pistes in Zuid-Spanje

De SiŽrra Nevada staat bekend als het skigebied in Europa met de meeste uren zon. In dit skigebied is totaal 83 km aan skipistes met een hoogteverschil van 1200 m ( van 2.100 meter tot 3.300 meter) en er ligt ongeveer 5 maanden per jaar sneeuw. Het is geschikt voor beginners tot zeer gevorderden. En zo zijn de pistes ook eenvoudig tot moeilijk (zoals de El Rio piste). De pistes zijn gemakkelijk bereikbaar met verschillende stoeltjesliften, sleepliften en rolbanden. Niet alleen zijn de pistes overdag geopend, ook Ďs-avonds is het mogelijk om te gaan nachtskieŽn of snowboarden in de SiŽrra Nevada.

Vijf maanden sneeuw in het wintersportgebied Sierra Nevada

Mocht er nu net wat minder sneeuw vallen, geen probleem want in de SiŽrra Nevada staan veel sneeuwkanonnen. Ongeveer 5 maanden per jaar is het mogelijk om te skiŽn of snowboarden in de SiŽrra Nevada in Spanje. De ski- of snowboardlessen, mocht je die nodig hebben, worden gegeven door skileraren met vele jaren ervaring en komen uit heel Europa en Amerika.

Een ochtend skiŽn of snowboarden en dit vervolgens combineren met een voetbalwedstrijd, parapenten of mountainbiken, het is aan u.
informatie evenementen aanvragen brochures evenementen bekijken inschrijven nieuwsbrief evenementen
 
 
team.jpg